zondag 24 mei 2015

Don't let me down

Vandaag was er opnieuw heel wat te beleven op de Sinksenfeesten op de Barakken in Moorsele. Eucharistie, aperitiefconcert, lunch, kinderanimatie, en ook optredens. Vanavond treedt o.a. de Moorseelse topper "The Simple Pigeons" op. Wat jong geweld in de keet.

In 2011 waren wij met "The Bjètles" aan de beurt om de tent op stelten te zetten. Een enorm belangrijk optreden omdat wij altijd in de buurt repeteerden en we dus iedereen eens moesten tonen wat we in petto hadden. Zelfs op de dag van ons optreden hielden we de buurt wakker. Want ze moesten Anderhalf uurtje muziek verzorgen terwijl onze setlist maar een goed uurtje was.

Dus voegden we in 2011 gauw wat nummers toe aan de set. En omdat pinksteren toen samen viel met Vadertjesdag, besloten we ook om ter ere van pa zijn absolute favoriete Beatles-nummer te spelen. Dat was het wondermooie "Don't let me down".

Toen we met de band bij meme Agnès repeteerden, had hij vaak gevraagd of we deze hit niet wilden coveren. Toen ging onze voorkeur vooral nog naar wat uptempo rock-nummertjes en lieten we "Don't let me down" voorlopig gerust. Maar op die speciale dag brachten we voor de eerste, en ook voor de laatste keer, deze slow. Op die manier was onze Martin toch ook weer even aanwezig op Overheule.

TG


Geen opmerkingen:

Een reactie posten